A PRS egy újabb Angelus modellel jelentkezett be október 11.-én a hivatalos oldalán, mely egy eddig nem megszokott színvilágot és hangzást testesít meg az SE akusztikus vonalon.

A PRS SE A20E megalkotása során ötvözték a teljes mahagóni test és a legpopulárisabb testformát az Angelus cutawayt. Ennek a kialakításnak köszönhetően több játékstílusban is megállja a helyét, legyen az fingerstyle vagy pengetős akkordozás. Hangzás szempontjából a teljes mahagóni konstrukció egy természetes, meleg hangot eredményez Az X-Brace/Classical hibrid bordázat pedig kombinálja a klasszikus bordázatot és fémhúros „X”-Brace/fan merevítés legjobb elemeit, azért hogy a legjobban szuperáljon a rezonáns a háttal és oldalakkal. Ez a merevítési stílus adja a PRS akusztika egyedi, erőteljes hangját.

                                                                    



Felvétel esetén a Fishman Sonitone hangszedő biztosítja a dinamikus és természetes hangzást a húrlábcsont alá helyezett piezókristállyal. Az elektronika vezérlése (hangerő, hangszín) pedig könnyedén kezelhető, mivel a hangnyílásnál található. 


Nem elfelejtendő, hogy ennél a modellnél is kiváló minőségű alapanyagokat használnak, mint például az ébenfa fogólap és húrláb, tömör fedlap, csont felsőnyereg és húrlábcsont. Mint minden PRS gitárnál a védjegyet itt sem hagyta el a gyártó a hangszer fejének kialakításánál, a jellegzetes PRS fej illetve a Paul által készített szignó ezeken a modelleken is büszkén díszeleg.





A PRS továbbá biztosította a játékosoknak, hogy egy jól párnázott, védelmet nyújtó puha tokban tudják vinni a hangszert akár próbára akár koncertre.

A gitár már megtalálható a teljes specifikációjával webáruházunkban is.