A nemrég kiadott PRS SE Silver Sky gitár vajon tényleg meghozta a várt eredményt? John Mayer és Paul nagy űrt fedett le ezzel a gitárosok körében. Kezdő gitárosok, közép haladók de még a profik újjai között is a dal máshogyan cseng az újdonsággal. De ami a legjobb, megfizethető.

John Mayer neve ismerős lehet a Silver Sky modell hallatán. A klasszikus stílust magába foglaló PRS Silver Sky modell 2018-ban debütált. A nagy névnek azonban akadt néhány hátránya. A modell ára közel egy millió forintba fáj és hozzájutni sem valami könnyű. Érthető, hogy kiadása után akadtak éhes szájak szép számmal akik vágytak a Silver Sky mögött húzódó minőségre.

Ennek a közönségnek készült a PRS SE Silver Sky modell. Egy olyan olyan stílus-kombináció, amely egyszerre megfizethető és hozzáférhető is. Ezek azok amik hiányoztak az elöző modellből. És a végeredmény? Előljáróban annyit, hogy becsukott szemmel nem tudnánk különbséget tenni melyik gitár van a kezünkben.

Dióhéjban a felépítéséről

Manapság az elfogadható árú gitároknál megszokhattuk azt, hogy néha-néha megsértik használójuk kezét. Kezünk gitár nyakon való táncoltatása során olykor kellemetlen szisszenések szakíthatják meg dalunkat. Az új modell készítése során a minőség első szempontként szerepelt. A népszerű juharfából készült c lakú nyak, a rózsafa fogólap és a klasszikus Vintage stílusra épülő hangoló mind szerepet jászik abban hogyan szólal meg a gitár. Egyszerre klasszikus de mégis modern a kivitelezése. Ez a két dolog zenével kombinálva mind sejtjük ahhoz vezet, hogy nem fogjuk tudjuk letenni ezt a gitárunkat. De talán nem is kell, hiszen a legjobb ötletek ilyenkor jönnek.

Aki valaha már megtapasztalta milyen gitározni, annak muszáj kipróbálnia az új Silver Sky modellt. Aki még egyáltalán hozzá sem nyúlt húros hangszerhez, annak egyenesen kötelező! Hogy miért? Mert nagyon szórakoztató.

Hallgass csak bele!

 

Mennyiért vegyek gitárt?

Egyetértünk abban hogy ne a legolcsóbbat és ne a legminőségibbet vásároljuk meg. Mint minden gitárnál a minőséget nagyban meghatározza az ár. Ha most kezdesz gitározni vagy olyannak veszel gitárt aki kezdő, akkor bizony nagy akadályokba ütközünk az új hobbi elindulásával. Ha a gitárod nincs megfelelő minőségben felépítve az hatással van a hangzására és végső soron a boldogságodra. Az emberek olykor nem gondolnak bele, hogy a gitár nem megfelelő. Gyakran magukat hibáztatják ha nem sikerül a megfelelő hangzást eltalálni. Sokszor ez miatt azt hiszik, hogy nem való nekik a gitározás, bénák. Rengeteg ember teszi le ezért ezt a hobbit, holott a probléma nem velük van. Tehát lényegében ne legyen túl drága de mégse a legócskább anyagból készüljön olcsón.  Végső soron ez a hobbink amiben kikapcsolódunk. Ne a saját boldogságunkon spóroljunk és  a legjobb élményeket hozzuk ki magunkból amikor játszunk. Gitár vásárlásnál nem utolsó szempont a technikai részleteken felül, hogy jól is nézzen ki a kezünkben a gitár.
A PRS SE Silver Sky modellt négy különböző színben lehet vásárolni.
Dragon Fruit, Ever Green, Moon White és Stone Blue.

 

 

Talán ez lehet a közép út amelyet keresel.

A PRS SE Silver Sky részletesebb leírását a modell oldalán találod.
Jelenleg a modell közép kategóriás árban érhető el, ami egy ilyen szintű kidolgozottságú és hangzási lehetőségekkel rendelkező hangszer esetében igazán jó ajánlat.
2022-ben ahol az otthon töltött hobbik jelentősége felértékelődik csak a csillagos ég a határ.
Az új PRS SE Silver Sky iránt valószínűleg nagy lesz a kereslet, ezért érdemes minél hamarabb beszerezni a modellt.